Regnbågsfluorit cuddle stones

I lager.

45 kr

Vill du öka känslan av flow i ditt liv? Då är denna helt rätt för dig, man dras ofta till det man behöver. Denna kan du ha med dig när du jobbar med projekt som du behöver flow i eller liknande .

Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. 

Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.

Den ökar ditt flow i livet perfekt när man pluggar, jobbar att ha på skrivbordet. Meditera med för att öka flödet i kroppen.

Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.


Programmera din kristall:

Man kan programmera en kristall på lite olika sätt men de flesta har den i bägge händerna och tänker en stark affirmation 

och blåser in den intentionen i stenen. Våran intention är starkare än vi ofta tror. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.